#ΚΟΡΜΑΡΑ - ΝΙΩΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΣΕ 30 ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

5 κόλπα για να μειώσεις τις θερμίδες στα γεύματά σου

Δοκίμασέ το

5 κόλπα για να μειώσεις τις θερμίδες στα γεύματά σου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς θα γίνει να φας κάτι νόστιμο αλλά με λιγότερες θερμίδες απ' ό,τι συνήθως; Πώς θα γίνει να μην κάνεις τυπική δίαιτα αλλά να προσέξεις τη διατροφή σου;

Κόψε την ποσότητα που ούτως ή άλλως τρως με το ζόρι

Δεν είναι απαραίτητο στο βραδινό πιάτο σου να βρίσκεται μια μεγάλη ποσότητα φαγητού που τρως απλά επειδή είναι μπροστά σου. Αλλά αν πεινάς πολύ, καλύτερα να φας μεγαλύτερη ποσότητα σαλάτας ή πρωτεΐνης παρά πατάτες ή ρύζι ή ψωμί!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιες πρώτα απ'όλα ένα ποτήρι νερό

Πριν καθίσεις στο τραπέζι για να φας πιες ένα ποτήρι νερό για να νιώσεις νωρίτερα κορεσμό. Κι επειδή υπάρχει περίπτωση η αφυδάτωση του οργανισμού σου να σε κάνει να πιστεύεις ότι πεινάς ενώ διψάς, ξεκίνησε με ενυδάτωση.

Βρες τα δικά σου υποκατάστατα dressing

Μην βάζεις μαγιονέζα ή κέτσαπ, ή παχυντικές λευκές σως πάνω στις σαλάτες σου. Συνήθισε το βαλσάμικο, τη σως από γιαούρτι ή έστω τη βινεγκρέτ.

Μείωσε τα περιττά λάδια

Άσε στην άκρη το τηγάνι και αντικατέστησε στο μαγείρεμα ό,τι τηγανίζεται, να ψήνεται. Μην βάλεις το κοτόπουλο στο τηγάνι για να το μαγειρέψεις, κάντο ψητό, το ίδιο με το οποιοδήποτε κρέας. Στη σαλάτα, μην βάλεις πάνω από 1 κουταλιά λάδι. Στο φαγητό μέτρα τις κουταλιές και μην το ρίχνεις χωρίς να το μετρήσεις στην κατσαρόλα.

Ισορροπία στο πιάτο

Αν δεν μπορείς να μπεις στη διαδικασία να μετράς θερμίδες έχε αυτό το εύκολο κόλπο: To πιάτο σου να έχει 1/3 πρωτεΐνη (π.χ. κοτόπουλο), 1/3 λαχανικά (π.χ. σαλάτα), 1/3 ολική άλεση (π.χ. ρύζι).

Στοπ στη ζάχαρη

Αντί να πιεις αναψυκτικό και γλυκό καφέ, πιες λεμονάδα, ή έστω μέτριο καφέ. Όταν θες αναψυκτικό, φάε ένα φρούτο, όταν θέλεις κάτι γλυκό, δοκίμασε αποξηραμένα φρούτα. Αν πίνεις αναψυκτικά και τα σταματήσεις, θα δεις άμεση αλλαγή στο σώμα σου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
17 / position1: 175 / position2: 485
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb