Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Οδηγός για το απόλυτο clubbing στο Βερολίνο!

Οδηγός για το απόλυτο clubbing στο Βερολίνο!

Δημοσίευση 23/5/2018 | 00:29

Αν είσαι τύπος που λατρεύει τη νυχτερινή ζωή και βγαίνει συνέχεια για να γνωρίσει νέο κόσμο και να χορέψει μέχρι να μην τον κρατάν άλλο τα πόδια του, τότε υπάρχει μια Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα ειδικά για εσένα και την ικανοποίηση της ανάγκης σου για διασκέδαση.

Βέβαια θα πρέπει να έχεις κατά νου, ότι η διασκέδαση εκεί έχει το δικό της... ιδιαίτερο χαρακτήρα, αν όμως θέλεις να ζήσεις έντονα και να λάβεις και αυτήν την εμπειρία, τότε ήρθε η ώρα να επισκεφθείς το Βερολίνο.

Η γερμανική πρωτεύουσα αποτελεί μια από τις πιο γνωστές πόλεις για την ποικιλία των επιλογών που μπορεί να προσφέρει στον κόσμο όσον αφορά την έξοδο τους και φυσικά αποτελεί μια από τις πόλεις που αγάπησαν και εξέλιξαν την ηλεκτρονική μουσική. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι αρκετοί τουρίστες πηγαίνουν στο Βερολίνο μόνο και μόνο για τα party και τα φεστιβάλ του.

Επιπλέον, είμαι μια πόλη γενικότερα ανοιχτή στις Καλές Τέχνες, για αυτό πολλές φορές θα συνδυάσει τη μουσική με εικαστικές εκθέσεις ή live performances, προσφέροντας μια πλήρη καλλιτεχνική εμπειρία στον κόσμο.

Ακόμα, είναι γνωστό ότι ο κόσμος εκεί είναι απελευθερωμένος γύρω από τον έpωτα και τα παιχνίδια του, για το λόγο αυτόν αν είστε πιο συντηρητικοί ίσως να μείνετε... άφωνοι με μερικά από τα γεγονότα που πιθανότατα να αντικρύσετε στα clubs.

Επειδή όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, δείτε παρακάτω τη λίστα με τα πιο ενδιαφέροντα clubs του Βερολίνου που σας προτείνουμε να πάτε, αν σας βγάλει ο δρόμος σας εκεί. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι λίγη υπομονή στις ουρές.

Berghain

Ένα από τα πιο γνωστά clubs παγκοσμίως, που φημίζεται για τις... πόρτες που δίνει στους επισκέπτες. Το Berghain μπορεί να έχει ουρές αναμονής 3-4 ωρών, ενώ παλαιότερα υπήρχε αντίστοιχη εφαρμογή για τα κινητά, που ανέφερε την ώρα αναμονής στην είσοδο.

Επίσης, ένα άλλο θέμα είναι ότι δεν επιτρέπονται τα κινητά, οι φωτογραφίες, τα βίντεο και τα check in στο χώρο του. Αυτό βέβαια θα το συναντήσει κανείς και σε πολλά άλλο club της εν λόγω πόλης, καθώς είναι μια συνήθεια της rave και techno κουλτούρας.

Όπως και να έχει, για όποιον καταφέρει να περάσει τις πόρτες του, η εμπειρία που θα λάβει θα είναι κάτι μοναδικό, καθώς εκτός από εκπληκτικές μουσικές, θα συναντήσει διάφορα... φετίχ στους χώρους του.

Sisyphos

Στεγάζεται σε ένα παλιό εργοστάσιο σκυλοτροφών και τα εβδομαδιαία party του είναι γνωστά για τον... ασταμάτητο χαρακτήρα τους. Η μουσική ξεκινάει στις 12 το βράδυ κάθε Παρασκευής και κλείνει τα πρωινά της Δευτέρας.

Το μέρος έχει όμορφη διακόσμηση τόσο μέσα όσο και έξω, ενώ για όσους λατρεύουν την techno, είναι το απόλυτο club για να τη χαρούν και να διασκεδάσουν μαζί της.

Και όπως λένε όσοι το επισκέπτονται συχνά, μην το επισκεφθείτε αν έχετε κλεισμένη πτήση την επόμενη ημέρα.

Kater Blau

Πολλά μικρά δωμάτια, διάδρομοι και τεράστιοι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι, συνθέτουν το τοπίο ενός ιδιαίτερου club, που βρίσκεται κάτω από μια γέφυρα τρένων.

Πολλοί το παρομοιάζουν με τη Χώρα των Θαυμάτων λόγω των πολλών και διαφορετικών σκηνικών που το συνθέτουν. Όσο για τον κόσμο που το επισκέπτεται, είναι γεμάτος ευχάριστα vibes και έτοιμος να απολαύσει τη νύχτα που ακολουθεί.

Club Der Visionaere

Είναι ανοιχτό μόνο κατά τη θερινή περίοδο και αυτό διότι είναι ένα ανοιχτό club, δίπλα στο ποτάμι. Πολύ μεγάλο, με ξύλινη διακόσμηση, είναι ουσιαστικά μια προβλήματα με ένα μικρό, αλλά δυνατό σκοτεινό booth, όπου η μουσική δε σταματά για τρεις ημέρες και νύχτες.

Τόσο το βράδυ, όσο και το πρωί αποτελεί μια εξαιρετική πρόταση για clubbing και ωραίες μουσικές, με τη συνοδεία cocktail.

Tresor

Ένα από τα πιο ιστορικά club του Βερολίνου, το οποίο μάλιστα έχει και τη δική του δισκογραφική, μέσα από την οποία έχουν κυκλοφορήσει τη μουσική τους μερικοί από τους πιο διάσημους παραγωγούς του κόσμου.

Βρίσκεται στο κέντρο του ανατολικού Βερολίνου και άνοιξε για πρώτη φορά με τη σημερινή του ονομασία το 1991. Ωστόσο η ιστορία του ξεκινά από το 1988, όταν ξεκίνησε να λειτουργεί με την ονομασία UFO.

Σήμερα πάντως, αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της νυχτερινής διασκέδασης του Βερολίνου και αυτό αποδεικνύουν και οι τεράστιες ουρές έξω από αυτό.

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η σκηνοθέτις που έκανε φεμινιστικό ποpνό και κατέρριψε τα στερεότυπα

Πριν 4 μέρες

Πρωτοπόρος, φεμινίστρια, κινηματογραφίστρια

Το λάθος που κάνουν όλοι και καταστρέφουν το αυτοκίνητό τους

Πριν 1 εβδομάδα

Δες πως καταστρέφεται η μίζα

Τι σημαίνει να είσαι γυναίκα στην Ελλάδα του 2024

Πριν 1 εβδομάδα

Η ελληνική κοινωνία, με τις βαθιά ριζωμένες παραδόσεις και την πλούσια ιστορία της, επηρεάζει τις εμπειρίες και τους ρόλους των γυναικών.

Τι πραγματικά σημαίνει η φράση «δεν έχεις τσίπα» πάνω σου

Είναι γνωστό πως οι λέξεις έχουν τη δική τους ιστορία

Το αρχαιότερο καφενείο της Ελλάδας

Πριν 3 εβδομάδες

Στέκι των Παπαδιαμάντη, Βάρναλη και Δελμούζου

Η κλοπή που έκανε διάσημη τη Mona Lisa: Πίστευαν πως την έκλεψε ο Picasso

Πριν 3 εβδομάδες

Είναι ίσως ο πιο γνωστός πίνακας στον κόσμο!

Η σκληρή αλήθεια της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου

Πριν 5 εβδομάδες

Και ενδιαφέροντα facts για τις 14 Φεβρουαρίου

Πού ξόδεψε 140.000 ευρώ o Kιμ Γιονγκ Ουν την ώρα που «ο λαός του υποφέρει από φτώχεια»

Πριν 5 εβδομάδες

Τι είναι η Ομάδα Ευχαρίστησης που έχουν οργανώσει

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.