BED TALK

4+1 τρόποι για να τρελάνεις το αγόρι σου χωρίς καν να βγάλεις τα ρούχα σου!

Οι κινήσεις που θα τον κάνουν τούρμπο!

4+1 τρόποι για να τρελάνεις το αγόρι σου χωρίς καν να βγάλεις τα ρούχα σου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θέλεις να τον κάνεις να χάσει το μυαλό του, αλλά δεν θέλεις να προχωρήσεις και πολύ γρήγορα στο σeξ; Τότε πρέπει να σου εκμυστηρευτούμε τις απόλυτες κινήσεις που θα τον κάνουν τρελό για εσένα, χωρίς καν να χρειαστεί να τον πλησιάσεις!

Πάρε μολύβι και χαρτί και σημείωνε τα απόλυτα tips ξελογιάσματος των αρσενικών.

Πες του οτι τον ειδες στον υπνο σου:

Μπορεί να σου ακούγεται κάπως ανόητο ή πολύ ρομαντικό, όμως είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι στον ύπνο μας βλέπουμε οικεία πρόσωπα ή εκείνα που σκεφτόμαστε πολύ μέσα στην ημέρα. Αυτός όχι απλώς θα νιώσει ωραία, αλλά θα πετάξει από την χαρά του με το νέο αυτό.

Τεντωσου:

Όπως κάνεις όταν νιώθεις πιασμένη. Σήκωσε τα χέρια σου, τράβηξε τα προς τα πάνω, τέντωσε το σώμα σου και παρατήρησε το τρόπο που θα σε κοιτάει. Το λιγότερο θα του τρέξουν τα σάλια βλέποντας το κορμί σου να απλώνεται.

Πες κΑτι Εξυπνο:

Γιατί δεν φτάνει μόνο η ομορφιά, θέλει και λίγη εξυπνάδα για να ιντριγκαριστεί ο άλλος. Διάβασε λοιπόν, δες κανένα ντοκιμαντέρ, ψάξου με μουσικές ή στην τελική μάθε 4-5 ατάκες και πέταξες τις την κατάλληλη στιγμή. 

ΠαΙξε με τα μαλλιΑ σου:

Είναι ένα από τα κυριότερα όπλα γοητείας των γυναικών. Ανακάτεψε τα, στριφογύρισε τα με τα δάχτυλα σου, κάνε τα πίσω, κάνε πως τα μαζεύεις, βάλε τα στο πλάι, αλλά φυσικά με ένα μέτρο στις κινήσεις σου. Μην το παρακάνεις και φανείς εντελώς τρελή.

Γελα δυνατα:

Δείξε τη χαρά σου, αφέσου στο χιούμορ και διασκέδασε όντως. Δεν υπάρχει τίποτα πιο γοητευτικό από το αυθεντικό γέλιο ενός ανθρώπου και μάλιστα μιας γυναίκας που δεν ντρέπεται να τσαλακωθεί.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
2 / position1: 264 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb