Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Οργισμένοι Σταρόβας και Σπυρόπουλος με Ζησάκη: «Εδώ είναι δουλειά, δεν είναι ίδρυμα»

Οργισμένοι Σταρόβας και Σπυρόπουλος με Ζησάκη: «Εδώ είναι δουλειά, δεν είναι ίδρυμα»

Δημοσίευση 10/1/2019 | 16:05

Η δήλωση του Ευθύμη Ζησάκη ότι κάνει πρόβες για την παράσταση «Toc Toc» προκάλεσε έκπληξη στις τηλεοπτικές εκπομπές, αφού η παράσταση έχει ξεκινήσει στην Αθήνα από την περασμένη Δευτέρα με τον Νίκο Πολυδερόπουλο να κρατά το ρόλο.

Έπειτα από τις απαντήσεις του θεάτρου για το περιστατικό, αλλά και εκείνες που ακολούθησαν από τον Ευθύμη Ζησάκη, ο Κώστας Σπυρόπουλος, μαζί με τον Δημήτρη Σταρόβα ο οποίος επίσης πρωταγωνιστεί στην παράσταση Toc Toc, βρέθηκαν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και δεν έκρυψαν την οργή τους, απαντώντας ευθέως για τα όσα συνέβαιναν στην συνεργασία που είχε ξεκινήσει και διεκόπη, λόγω της ασυνέπειας όπως λένε του Ευθύμη Ζησάκη.

«Είναι πολύ δύσκολη δουλειά το θέατρο. Απαιτεί ακρίβεια, συνέπεια και πειθαρχία. Όταν δεν την έχεις, υπάρχει πρόβλημα. Εμείς δεν είμαστε τρελοί να παίρνουμε κόσμο και να τον διώχνουμε. Θέλουμε να είναι στη δουλειά μας, να γίνονται οι πρόβες και να ανεβαίνουμε γρήγορα. Όταν αυτό δεν γίνεται, για λόγους άλλους, προσωπικούς του καθενός, αρχίζει το θέμα και φρενάρει. Οι πρόβες ξεκίνησαν κανονικά. Όλοι κάναμε πρόβα. Όλοι ήμασταν στην πρόβα, εκτός από τον κύριο Ζησάκη. Δεν μπορούσε να είναι συνεπείς. Είχε δυσκολία. Είμαστε τόσοι άνθρωποι εκεί. Έχει γίνει τώρα ένα viral όλο αυτό το οποίο το ξέρουμε και μάλιστα προσπαθούσαμε να… ξέρεις, όταν άνθρωπος έχει ένα θέμα, έχει πρόβλημα στη συμμετοχή, τη μία αργεί, την άλλη στέλνει μήνυμα, την άλλη δεν θα πάω, την άλλη κάτι έπαθα, την άλλη με πήρε ο ύπνος, την άλλη δεν ήμουν καλά. Εδώ είναι δουλειά, δεν είναι ίδρυμα. Είναι επάγγελμα. Υπάρχουν άνθρωποι, συνεργάτες, φίλοι, ζουν οικογένειες. Οι θεατές είναι μετά, για το πριν μιλάω.

Δίνεις ευκαιρία και τελικά θα βγει ο άλλος από πάνω ας πούμε να σε καβαλήσει. Για να το πούμε ωμά. Δεν γίνεται αυτό. Όταν ξεκινάμε και κάνουμε μια δουλειά, σημαίνει πρώτον ότι είμαστε στην ώρα μας. Δεν είμαστε στην ώρα μας; Αργούμε ένα τέταρτο, το ακαδημαϊκό, εντάξει το καταλαβαίνω. Δεν μπορεί κάθε ώρα και στιγμή να έχω γεμάτο τηλεφωνητή: «Δεν μπορώ», «Σε λίγο», «Συγννώμη», «Δώσ’ μου μια ευκαιρία». Πόσες λάθος στιγμές έχει δικαίωμα στη ζωή του ένας άνθρωπος; Πρέπει να το σκεφτεί. Εμείς με δυνατό συναίσθημα αντιμετωπίσαμε τα πράγματα. Δεν θέλουμε ποτέ να καταδικάζουμε έναν άνθρωπο, έναν συνάδελφο, έναν καλλιτέχνη. Είμαστε όλοι ελλειμματικοί, για αυτό είμαστε στη δουλειά αυτή. Δεν είμαστε καλά, που λέμε. Από την άλλη μεριά όμως, υπάρχουν κάποια στάνταρτ, δεν μπορείς να τα παραβλέψεις», είπε ο Κώστας Σπυρόπουλος χωρίς να αφήνει περιθώρια για αμφιβολίες γύρω από την απόφαση του.

Στην συνέχεια, ο Δημήτρης Σταρόβας δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια του με την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί στις πρόβες τους με τον Ευθύμη Ζησάκη.

«Κάποιος που δεν ξέρει τι έγινε, μπορεί να θεωρήσει ότι ο Σπυρόπουλος είναι κανένας αυστηρός που με την πρώτη αργοπορία… Θα σου πω εγώ τι έγινε παρότι υπάρχουν τρεις λόγοι που δεν θα έπρεπε να μιλήσω για το συγκεκριμένο θέμα. Ένα είναι ότι δεν μου αρέσουν καθόλου τα κουτσομπολιά, δεύτερον δεν είμαι και ο πλέον συνεπής, οπότε θα ήταν υποκρισία να βγαίνω και να κατηγορώ κάποιον και τρίτον και σημαντικότερο ότι θεωρητικά θα είμαστε με τον Ζησάκη στο Your Face Sounds Familiar, στην ίδια εκπομπή. Από την άλλη όμως εκνευρίζομαι γιατί έχω ένα κόλλημα με το ακριβές, το σωστό, το δίκαιο, και από την άλλη με εκνευρίζουν πολύ οι αχάριστοι άνθρωποι, αυτοί που είναι φυγόπονοι και μεταθέτουν τις ευθύνες τους αλλού. Εδώ, για να πω ακριβώς πως έγινε, από την αρχή, επειδή πάει να κατηγορηθεί τώρα ο Κώστας, εγώ θα τον παρομοίαζα με φιλανθρωπικό ίδρυμα. Γιατί στην αρχή πήραμε συμβουλές «Μην τον πάρετε, γιατί έχει κάποιο θέμα».

Τον παίρνει λοιπόν ο Κώστας στη δουλειά, πέρασε ένας μήνας ασυνέπειας. Φτάσαμε δέκα μέρες πριν την πρεμιέρα, έβαλε τον βοηθό του τον Δημήτρη να μάθει το ρόλο για να είναι οκ. Δηλαδή πόσες ευκαιρίες να δώσεις; Και τα λέω γιατί εκνευρισμένα; Γιατί αν κάποιος έχει ένα θέμα από αδυναμία, από μια αρρώστια, να γίνουμε θυσία να σε βοηθήσουμε. Όταν είσαι ένα παιδί νέο, έξυπνο, ταλαντούχο, σου τα έχει δώσει ο Θεός όλα και τα κλωτσάς ας πούμε γιατί είσαι μην πω… Ο καθένας δικαιούται να κάνει ό,τι γουστάρει σε ό,τι αφορά το τομάρι του. Όταν εμπλέκονται και άλλοι άνθρωποι, πρέπει να τηρούμε ορισμένα σταρνταρτ. Εγώ του είπα του Σπυρόπουλου «με φώναξες να έρθω, δεν κάνουμε μια πρόβα, διαλύεται μια πρόβα, από τις 5-8 ώρες κάναμε δύο, για αυτό το θέμα». Σκεφτόταν να μην πούμε και να μην εκθέσουμε το παιδί, γιατί θα είναι χαριστική βολή. Εντάξει, όταν όμως μας κρεμάς και βγαίνεις και κάνεις και »με πουλήσατε», υπάρχει ένα όριο», ανέφερε συγκεκριμένα στην Ελένη Μενεγάκη.

«Ελπίζω να βρει το δρόμο του ο άνθρωπος, γιατί πραγματικά μπορεί να το κάνει. Εγώ το εύχομαι αυτό.»

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram
[ΠΗΓΗ]

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σίντνεϊ Σουίνι: «Είναι άσχημη και δεν ξέρει να παίξει», είπε γνωστή παραγωγός ‑ Η απάντηση της ηθοποιού

Χτες

Εκπρόσωπος της 26χρονης αντεπιτέθηκε στα αρνητικά σχόλια της Κάρολ Μπάουμ

Είναι η κόρη της Salma Hayek το πιο προνομιούχο κορίτσι του Hollywood;

Χτες

Η 16χρονη ζει μία πολυτελέστατη ζωή με την οικογένειά της, ενώ είναι κληρονόμος περιουσίας άνω των 33 δισεκατομμυρίων δολαρίων!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ζήτησε από τον Δημήτρη Παπανώτα να αποχωρήσει από το πλατό ‑ Τι συνέβη

Προχτές

`Είναι απόφαση σταθμού λόγω της ανεξαρτησίας και της δεοντολογίας να μη συμμετέχεις στο κομμάτι του Δήμου Βερύκιου`, είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Μάρα Δαρμουσλή: «Ας σεβαστούμε και αυτές που κάνουν το φυσιολογικό»

Προχτές

Κάποιοι λένε ότι θηλάζω τον 2χρονο γιο μου γιατί το έχω εγώ ανάγκη, πρόσθεσε

«Η Ελεονώρα Μελέτη ήταν η ωραία του σχολείου, δε μας έδινε καμία σημασία»

Πριν 3 μέρες

«Την κοιτούσαμε και τη θαυμάζαμε..», είπε ο Τάσος Ιορδανίδης

Αιμίλιος Χειλάκης: «Μπήκα με χαμόγελο στο χειρουργείο και οι άλλοι κλαίγανε...»

Πριν 3 μέρες

Ο Αιμίλιος Χειλάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, MEGA Καλημέρα και μίλησε μεταξύ άλλων στην Ελεονώρα Μελέτη για την περιπέτεια της υγείας του

«Δεν είναι σημαντική, δεν είναι ενδιαφέρουσα»: Σάλος στη διεθνή σοουμπίζ ‑ «Πυρά» της Courtney Love κατά της Taylor Swift

Πριν 3 μέρες

Τα πρόσφατα σχόλια της 59χρονης ήρθαν αντιμέτωπα με την οργή των θαυμαστών της σούπερ - σταρ

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.