Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Ο διάσημος bodybuilder που έκανε πρόταση στον καλό του μέσα σε γόνδολα

Ο διάσημος bodybuilder που έκανε πρόταση στον καλό του μέσα σε γόνδολα

Δημοσίευση 21/2/2019 | 14:03

Πριν από σχεδόν ένα μήνα, ο Patrick Huber αποφάσισε να κάνει έκπληξη στον αγαπημένο του Jimmy Sjödin, ο οποίος είναι πρώην αθλητής καταδύσεων από τη Σουηδία και αγωνίστηκε στους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 1996, διοργανώνοντας μια ρομαντική απόδραση στην Βενετία.

Το βράδυ πριν το ταξίδι, ο Patrick, που είναι body builder και graphic designer με καταγωγή από τη Γερμανία, είπε στον Jimmy να μαζέψει τις βαλίτσες του χωρίς όμως να του αποκαλύψει πού ακριβώς θα πήγαιναν, λέγοντάς του μόνο πως ήταν ένα μέρος που πάντα ονειρευόταν να επισκεφθεί. Το ζευγάρι ξεκίνησε οδικώς από το σπίτι του στο Μόναχο, μέσω των ιταλικών Άλπεων για να καταλήξουν τελικά στη Βενετία.

Η έκπληξη ωστόσο δεν έληξε εκεί, αφού στις 28 Ιουλίου και κατά τη διάρκεια μιας βόλτας με γόνδολα στα κανάλια, ο Patrick γονάτισε και έκανε πρόταση γάμου στον Jimmy, ο οποίος έπαθε σοκ αφού δεν είχε υποψιαστεί απολύτως τίποτα μέχρι τότε.

«Δεν είχα ιδέα πως αυτό θα μπορούσε να είναι ή θα ήταν ένα ταξίδι αρραβώνων. Το μόνο που θυμάμαι είναι να λέει κάτι πως ήθελε να είναι πάντα εκεί για μένα, να με προστατεύει και να είναι η οικογένειά μου και πως ήθελε να είναι “το παντοτινό αγόρι μου”», τόνισε ο Jimmy στην αμερικανική Huffington Post.

Ο Patrick είχε κανονίσει μάλιστα να βρίσκεται παρούσα στη στιγμή και μια επαγγελματίας φωτογράφος. Ο Jimmy λέει πως παρατήρησε την γυναίκα να τραβά φωτογραφίες αλλά νόμιζε ότι ήταν στο πλαίσιο της ξενάγησης. Επιπλέον, φρόντισε να σκαλίσει κιόλας μέσα στις βέρες τα ονόματά τους, προκειμένου να μοιάζουν με σφραγίδες, οπότε αν ποτέ τις βγάλουν να μείνει σημάδι πάνω στα δάχτυλά τους. «Όσο περισσότερο φοράμε τις βέρες, τόσο πιο βαθιά θα γίνεται η σχέση μας», είπε χαρακτηριστικά ο Jimmy. Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσα από το Facebook πριν από 4 χρόνια, όταν ο Patrick έστειλε στον Jimmy ένα μήνυμα όπου του έλεγε πως είναι όμορφος. Αν και χάθηκαν για λίγο καιρό, τελικά έσμιξαν ξανά και άρχισαν να ανταλλάσσουν καθημερινά αμέτρητα μηνύματα και να μιλούν στο τηλέφωνο ώσπου πέρυσι συναντήθηκαν και γνωρίστηκαν από κοντά.

«Ειλικρινά ήξερα πριν καν συναντηθούμε πως αυτός ο τύπος θα ήταν ο μοναδικός. Νομίζω πως δέσαμε από εκείνη την πρώτη στιγμή, που γελάσαμε, περάσαμε χρόνο μαζί, αγγιχτήκαμε και νιώσαμε ο ένας την ενέργεια του άλλου», λέει ο Patrick. «Ο Jimmy ήταν τόσο γλυκός. Ήταν πολύ παραδοσιακός σχετικά με θέματα όπως η οικογένεια και οι σχέσεις, όπως ακριβώς και εγώ. Ένας άνθρωπος που μπορούσα να με φανταστώ να κάνω οικογένεια μαζί του στο μέλλον», συμπληρώνει

Το ζευγάρι σχεδιάζει να παντρευτεί στις γερμανικές Άλπεις στις 28 Μαΐου, στην επέτειο των δύο χρόνων σχέσης τους.

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χριστίνα Κολέτσα: Απολαμβάνει την Καθαρά Δευτέρα στη θάλασσα

Χτες

Δείτε τις φωτογραφίες με μπικίνι που ανέβασε

41 χρόνια πριν: Αννα Βίσση‑ Νίκος Καρβέλας στον γάμο τους με total white look

Χτες

Το συντηρητικό νυφικό, τα πασουμάκια της νύφης και τα διαφορετικά μαλλιά του γαμπρού

Βασίλης Μίχας: «Όταν με ρωτάνε για την καταγωγή μου, δεν ξέρω πως να απαντήσω, αν ήμουν από Ελβετία δεν ξέρω αν θα γινόταν θέμα»

Χτες

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε ο Βασίλης Μίχας την Κυριακή 17/3

Κωνσταντίνος Αργυρός: Aπολαμβάνει ημίγυμvος το τζακούζι στη φύση

Προχτές

Το μήνυμα που έστειλε ο τραγουδιστής

Κώστας Τσουρός σε Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Στην αρχή δε σε συμπαθούσα καθόλου»

Προχτές

`Την έβλεπα στο Survivor και ήθελα… Ασε, μην το πω καλύτερα`, αναφώνησε ο Κώστας Τσουρός πλάι στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Σε ρόλο ηλεκτρολόγου… χωρίς μπλούζα!

Προχτές

«Ανάβει» φωτιές ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ως γυμνόστηθος ηλεκτρολόγος στο σπίτι του

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.