Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

«Κατέρρευσε» ο Γιώργος Μαυρίδης με το γράμμα που διάβασε!

«Κατέρρευσε» ο Γιώργος Μαυρίδης με το γράμμα που διάβασε!

Δημοσίευση 14/11/2017 | 08:51

Ξαφνιάστηκε ο Γιώργος Μαυρίδης με το φάκελο που του έδωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Μετά το τέλος του αγωνίσματος για την ασυλία, ο παρουσιαστής του Nomads παρέδωσε στον παίκτη έναν φάκελο γεμάτο από γράμματα, φωτογραφίες και ζωργαφιές από την οικογένεια του.

Τα όσα του έγραψε η μητέρα του, έκαναν τον Γιώργο Μαυρίδη να λυγίσει και να στείλει ένα μεγάλο φιλί στην μητέρα του με την αγάπη του…

«Αγαπημένο μου παιδί, θέλησα να σου γράψω δυο λόγια για το πόσο περήφανη μάνα είμαι για εσένα και πόσο σε αγαπάω. Εσένα για πολλά χρόνια η ζωή σου ήταν στίβος και αγωνίστηκες με πείσμα και υπομονή και δουλειά. Και κατάφερες πολλά. Εκεί είσαι σε ένα παιχνίδι, διασκέδασε το, όσο μπορείς, τους στόχους που έχεις βάλει θα τους εκπληρώσεις με το παραπάνω. Κοίτα να περνάς καλά.

Η ευαισθησία, η καλοσύνη είναι προτέρημα στον άνθρωπο και εσύ το έχεις, για αυτό κι εγώ είμαι πολύ υπερήφανη για το ήθος και την ευαισθησία και το χαρακτήρα σου που είναι αληθινός. Θέλω να σε βλέπω να γελάς. Να είσαι χαρούμενος. Γιατί μόνο αυτά σου αξίζουν. Η Μόλυ είναι καλά. Την έχεις εκπαιδεύσει να μπορεί να ζει και με εσένα και χωρίς εσένα, την αγαπάνε όλοι. Σε αγαπάμε όλοι και είμαστε πολλοί. Και θέλω να σε ακούσω να μου λες «σ’ αγαπάω μάνα» ήταν τα όσα έγραφε η μητέρα του και διαβάζοντας τα ο Γιώργος Μαυρίδης «λύγισε» μπροστά στην κάμερα, παίρνοντας ίσως τη δύναμη που χρειαζόταν για να συνεχίσει στο Nomads.

«Έχω ένα θέμα με τη μάνα μου και το σκύλο μου. Αυτά τα δύο θέματα δεν μπορώ να τα ελέγξω με τίποτα. Η μητέρα μου είναι ο κολλητός μου, είναι ο άνθρωπος που με μεγάλωσε. Κάθε φορά που διαβάζω λόγια της, γιατί δεν είναι ο άνθρωπος που θα μου πει το μπράβο, έχει μεγαλώσει σκληρά και έχει περάσει και σε εμάς αυτό. Φυσικά μας έκανε καλό γιατί έπρεπε να είμαστε σκληροί για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε. Κάθε φορά που η μάνα μου είναι να πει κάτι με «λυγίζει», δεν νομίζω ότι έχω δύναμη και αυτή τη στιγμή ζορίζομαι. Και μετά είναι η Μόλυ, το παλεύω πολύ» εξήγησε ο Γιώργος Μαυρίδης.

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram
[ΠΗΓΗ]

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δημήτρης Κόκοτας – Τι συνέβη στις πρόβες του J2US

Σήμερα

«Αρχισε να ιδρώνει, να μουδιάζει το χέρι του και να έχει τάσεις λιποθυμίας»

Ρούλα Ρέβη για Αποστόλη Τότσικα: «Δε νιώθω σύζυγος, ούτε σύντροφος, νιώθω φίλη μαζί του»

Χτες

«Το έχω ξαναπεί, για μένα, όταν νιώθεις απόλυτη οικειότητα και άνεση με έναν άνθρωπο κι αποδοχή, είναι το καλύτερο», πρόσθεσε

Κλειδαμπάρωσε το σπίτι η Μενεγάκη ‑ «Μου λέγανε τα παιδιά μου `μαμά τι γίνεται;`»

Χτες

Η αφρικανική σκόνη έχει ενοχλήσει ήδη πάρα πολύ την Ελένη Μενεγάκη και την οικογένειά της και έχει αυτές τις μέρες της το σπίτι κλειδαμπαρωμένο

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δε θέλω να τον δω και δεν θέλω να έρθει στην εκπομπή μου»

Χτες

O παρουσιαστής δεν ξεκαθάρισε αν έκανε πλάκα ή αν μιλούσε σοβαρά - Δείτε το σχετικό βίντεο

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Χτες

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Με ενοχλεί πάρα πολύ που ακούγονται άσχημα σχόλια για ...»

Προχτές

«Eίναι καλλιτεχνάρα και νομίζω ότι θα πάει πολύ καλά», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Καινούργιου για απουσία Μικρούτσικου: «Νομίζω είναι στη Ρώμη»

Πριν 3 μέρες

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος λείπει πολλές μέρες από την εκπομπή και οι τηλεθεατές τον ψάχνουν και στέλνουν μηνύματα ρωτώντας πού είναι.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.