Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

«Έλα στη θέση μου»: Επιστρέφει με νέα πρόσωπα και εκπλήξεις

«Έλα στη θέση μου»: Επιστρέφει με νέα πρόσωπα και εκπλήξεις

Δημοσίευση 10/9/2019 | 17:22

Mε νέα πρόσωπα έκπληξη αλλά και με τους αγαπημένους μας ήρωες επιστρέφει στην τηλεόραση του Alpha η πετυχημένη σειρά «Έλα στη θέση μου«! Οι πρωταγωνιστές έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα από το τέλος Αυγούστου και υπόσχονται μαζί με όλους τους συντελεστές της σειράς απίστευτες ανατροπές και πολύ γέλιο!

Ρενάτα και Αχιλλέας, παντρεμένοι πλέον, έχοντας περάσει από σαράντα κύματα, είναι έτοιμοι να ηρεμήσουν και να απολαύσουν τη γαλήνη του έγγαμου βίου. Θα τα καταφέρουν; Γιατί όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια, ο Θεός γελά… Η άφιξη ενός γοητευτικού όσο και μυστηριώδους άνδρα στην εταιρεία και τη ζωή τους, θα αποδειχθεί επικίνδυνη τόσο για τη σχέση τους όσο και για την ίδια την εταιρεία… Ποια είναι η agenda του συναρπαστικού Μάρκου;

Ο Βλάσης, μόνος πια, αποφασίζει να πάρει τη ζωή στα χέρια του, να ωριμάσει, να προχωρήσει, να γίνει ένας άνδρας σοβαρός, στήριγμα για το παιδί του, παράδειγμα για όλους… Όταν ο χώρος της ταβέρνας νοικιάζεται σε μία Δραματική Σχολή προκειμένου να δημιουργηθεί ένα Εργαστήριο Τεχνών, ο Βλάσης βρίσκει μία ευκαιρία να καλλιεργήσει τα ταλέντα του.

Η επικεφαλής του Εργαστηρίου είναι η Μαρίνα και η εκρηκτική της παρουσία θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης αλλά και έντασης στη γειτονιά. Η Φαίη θα πρέπει να αποφασίσει αν, για να είναι η κραταιά Πρόεδρος της Sofo, είναι έτοιμη να παντρευτεί τον Δαμιανό.

Αυτό που πραγματικά θα ήθελε, είναι να συνεχίσει να διεκδικεί σταθερά και μεθοδικά τον Βλάση. Θα καταφέρει η Φαίη να συμφιλιώσει τις φιλοδοξίες της με τα όνειρά της; Θα μπορέσει να κερδίσει αυτό που πραγματικά έχει αξία για τη ζωή και το μέλλον της ή θα συνεχίσει να παρασύρεται από τη λάμψη της εξουσίας;

Ο Ζούβας και η Σύλβια, αλλά και ο Λεωνίδας με την Φλωρέτα, μπλεγμένοι σ’ ένα γαϊτανάκι μυστικών από το παρελθόν και αιφνιδιαστικών αποκαλύψεων θα δοκιμαστούν, και θα ανακαλύψει ο καθένας τους τις ισορροπίες που χάθηκαν μετά την απαγωγή.

Ο Σήφης, ένας νέος με σκοτεινό παρελθόν και ιδιαίτερα έντονη προσωπικότητα, έρχεται με στόχο να μάθει την αλήθεια για τη ζωή του. Αυτή η αλήθεια όμως είναι ικανή να δρομολογήσει σημαντικές εξελίξεις για τις ζωές όσων εμπλέκονται σ’ αυτή. Εκπλήξεις λοιπόν για όλους και τον κάθε ένα ξεχωριστά… Το πρώτο επεισόδιο της φετινής σεζόν κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου!

Δείτε το τρέιλερ:

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram
[ΠΗΓΗ]

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ρούλα Ρέβη για Αποστόλη Τότσικα: «Δε νιώθω σύζυγος, ούτε σύντροφος, νιώθω φίλη μαζί του»

Σήμερα

«Το έχω ξαναπεί, για μένα, όταν νιώθεις απόλυτη οικειότητα και άνεση με έναν άνθρωπο κι αποδοχή, είναι το καλύτερο», πρόσθεσε

Κλειδαμπάρωσε το σπίτι η Μενεγάκη ‑ «Μου λέγανε τα παιδιά μου `μαμά τι γίνεται;`»

Σήμερα

Η αφρικανική σκόνη έχει ενοχλήσει ήδη πάρα πολύ την Ελένη Μενεγάκη και την οικογένειά της και έχει αυτές τις μέρες της το σπίτι κλειδαμπαρωμένο

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δε θέλω να τον δω και δεν θέλω να έρθει στην εκπομπή μου»

Σήμερα

O παρουσιαστής δεν ξεκαθάρισε αν έκανε πλάκα ή αν μιλούσε σοβαρά - Δείτε το σχετικό βίντεο

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Σήμερα

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Με ενοχλεί πάρα πολύ που ακούγονται άσχημα σχόλια για ...»

Χτες

«Eίναι καλλιτεχνάρα και νομίζω ότι θα πάει πολύ καλά», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Καινούργιου για απουσία Μικρούτσικου: «Νομίζω είναι στη Ρώμη»

Προχτές

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος λείπει πολλές μέρες από την εκπομπή και οι τηλεθεατές τον ψάχνουν και στέλνουν μηνύματα ρωτώντας πού είναι.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.