Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Τα ζώδια που θα έχουν δύσκολο Οκτώβριο

Τα ζώδια που θα έχουν δύσκολο Οκτώβριο

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Δημοσίευση 3/10/2019 | 01:08

Μην ανησύχεις αν βρεις το ζώδιο σου μέσα σε αυτά που θα περάσουν ένα ζόρικο Οκτώβριο, γιατί όλα μπορούν να αντιμετωπιστούν με δύναμη, αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Είναι όμως καλό να ξέρεις πως έχουν τα πράγματα για να πάρεις τα μέτρα σου. Διάβασε λοιπόν παρακάτω τα ζώδια που θα έχουν ένα δύσκολο Οκτώβριο.

ΚΡΙΟΣ

Με τον Άρη στο Ζυγό απέναντί σου, από τις 4 του μήνα, να κονταροχτυπιέται διαδοχικά με Κρόνο και Πλούτωνα, οι οποίοι θα έχουν και ενεργή συμμετοχή στην Πανσέληνο στο ζώδιό σου στις 14, όπως αντιλαμβάνεσαι οι σχέσεις σου, πρώτα οι ερωτικές και μετά οι επαγγελματικές θα μπουν στο μάτι του κυκλώνα. Το σχοινί θα τεντώνεται αρκετά συχνά, ενδεχομένως από τη μεριά των άλλων κι όσο κι αν προσπαθείς να κρατάς τις ισορροπίες, είναι πολύ πιθανό κάποια στιγμή να σπάσει. Παρεξηγήσεις, εντάσεις, ρήξεις, χωρισμοί και διακοπή συνεργασιών είναι ορισμένα από αυτά που θα αντιμετωπίσεις, ενώ δεν αποκλείεται να είσαι εσύ αυτός που θα απηυδήσει, θα τα βροντήξει όλα κάτω και θα φύγει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με το πέρασμα του Άρη στον 4ο οίκο σου, αποχαιρετάς την ηρεμία σου. Τα πράγματα στο σπίτι και το οικογενειακό σου περιβάλλον δεν είναι ευχάριστα κι η αλήθεια είναι ότι θα βασανιστείς αρκετά τον Οκτώβριο, καθώς είναι πιθανό οι σχέσεις σου με αγαπημένα άτομα να διαταραχθούν, ενώ προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσεις με τον/ην σύντροφό σου, ενδεχομένως γιατί θα κάνεις τα στραβά μάτια στις παρεμβάσεις ή τις αυθεραισίες τους. Η κορύφωση του δράματος θα γίνει με την Πανσέληνο, στις 14 του μήνα, όπου δεν αποκλείεται να κληθείς να επιλέξεις πλευρά, θες - δε θες. Πιθανή είναι και η λήξη μιας συνεργασίας που θα σε αφήσει ξεκρέμαστο, όπως επίσης και οι ζημιές στο χώρο σου που θα σε βάλουν σε έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Άρη να περνά στον Ζυγό και 10ο οίκο σου, στις 4 του μήνα, ετοιμάσου για πολεμικό κλίμα στον επαγγελματικό σου χώρο. Παλιές και νέες έχθρες θα κάνουν την εμφάνισή τους, ο ανταγωνισμός θα ενταθεί, ενώ και οι σχέσεις με τους ανωτέρους σου ενδέχεται να περάσουν κρίση. Με Κρόνο και Πλούτωνα στο ζώδιό σου κάποια στιγμή να ανταλάσσουν πυρά με τον Άρη, θα κληθείς, όχι μόνο να υπερασπίσεις τα συμφέροντά σου, αλλά και να αποδείξεις σε όλους ότι δεν έχεις φτάσει τυχαία εκεί που βρίσκεσαι. Θα ριχτείς στη μάχη, γύρω στην Πανσέληνο στις 14, για να γίνει κατανοητό στους πάντες ότι αυτός που αναλαμβάνει όλες τις ευθύνες και βγάζει το φίδι από την τρύπα, έχει κάθε δικαίωμα να κάνει κουμάντο και να πει μια κουβέντα παραπάνω. Οι υπόλοιποι... δε δικαιούνται να έχουν άποψη.

ΤΑΥΡΟΣ

Εσύ βρίσκεσαι στην λίστα για ένα και μόνο λόγο. Οι πλανήτες που θα περάσουν στον Σκορπιό, απέναντί σου, θα καταφέρουν να "ξυπνήσουν" τον Ουρανό στο ζώδιό σου. Κι αν είχες ξεχάσει ή προσποιόσουν ότι δεν υπήρχε, τώρα θα καταλάβεις ότι ζημιά σε σένα έκανες. Οι αντιθέσεις, λοιπόν, του Ερμή στις 7, της Αφροδίτη στις 12 και του Ήλιου (και Νέα Σελήνη) στις 28 του μήνα με τον Ουρανό, πρόκειται να πυροδοτήσουν το κλίμα στις σχέσεις σου, ερωτικές και επαγγελματικές, με σένα να προκαλείσαι συνεχώς και να αντιμετωπίσεις τον κάθε παραλογισμό. Ωστόσο, οφείλεις να καταλάβεις ότι όσο πιο γρήγορα αναλάβεις πρωταγωνιστικό ρόλο, κάνεις στροφή 180ο μοιρών και αιφνιδιάσεις εσύ τους άλλους, τόσο λιγότερα θέματα θα αντιμετωπίσεις στην πορεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο ένας προσωπικός πλανήτης μετά τον άλλον θα περάσουν στο ζώδιό σου τον Οκτώβριο. Την αρχή θα την κάνει ο Ερμής στις 4, μετά η Αφροδίτη στις 8, ο Ήλιος στις 23 και στις 28 έχεις και Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου. Όλα αυτά σε άλλη περίπτωση θα σε έστεφαν νικητή και τροπαιούχο κι ό,τι λαχταρούσε η ψυχή σου θα το αποκτούσε, αβίαστα. Όμως, έχοντας απέναντί σου τον Ουρανό, το μόνο που θα νικήσει είναι η... τρέλα. Κι εσύ σίγουρα δε θα αναφωνήσεις "ΖΗΤΩ", αλλά "ΕΙΝΑΙ TOO MUCH" αφού οι καταστάσεις στις σχέσεις σου θα σε ξεπερνούν, ενώ δεν αποκλείονται και αιφνιδιασμοί ή δυσάρεστες εκπλήξεις. Οι αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές και αντιδράσεις από έναν συνεργάτη ή τον/ην σύντροφό σου ίσως σε σπρώξουν να πεις "άντε γεια", ενώ αν είσαι ελεύθερος, θα τραβάς πάνω σου τον/ην κάθε μουρλαμένο/η λες και έχεις μαγνήτη.

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς θα σωθείς από τις παρανυχίδες και τα πετσάκια που σου χαλάνε το μανικιούρ

Πριν 3 μέρες

Τι μπορεί να κάνεις λάθος και δεν τα ξεφορτώνεσαι

Νηστίσιμοι ρεβυθοκεφτέδες καλύτεροι από τηγανητοί

Πριν 4 μέρες

Οι πιο εύκολοι και νόστιμοι ρεβυθοκεφτέδες χωρίς να πάρετε εξτρα θερμίδες

Τα ζώδια σήμερα: 24 Μαρτίου

Πριν 5 μέρες

Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Tραγανά καλαμαράκια χωρίς να τηγανίσετε

Πριν 6 μέρες

Τα πιο τραγανά και νόστιμα καλαμαράκια χωρίς λάδια που θα φτιάχνετε συνέχεια

Τα ζώδια σήμερα: 23 Μαρτίου

Πριν 6 μέρες

Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Τα ζώδια σήμερα: 21 Μαρτίου

Πριν 1 εβδομάδα

Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Σώσε τα μαλλιά σου από την ψαλίδα με 4 κινήσεις

Πριν 1 εβδομάδα

H συνέπεια είναι το κλειδί

Τα ζώδια σήμερα: 20 Μαρτίου

Πριν 1 εβδομάδα

Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Τα ζώδια σήμερα: 18 Μαρτίου

Πριν 1 εβδομάδα

Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Λόγοι που ξυπνάς με πρησμένο πρόσωπο

Πριν 1 εβδομάδα

Μήπως κάνεις ή δεν κάνεις κάποια από τα παρακάτω;

Τα ζώδια σήμερα: 16 Μαρτίου

Πριν 1 εβδομάδα

Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.