Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Σάλος στο Survivor: «Η καημένη έχει γίνει ρεζίλι»

Σάλος στο Survivor: «Η καημένη έχει γίνει ρεζίλι»

Ο Τζέιμς Καφετζής έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στο Survivor All Star. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο πρώην παίκτης μίλησε και για την Ελευθερία Ελευθερίου και τις πράξεις της στο παιχνίδι.

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 18/3/2023 | 13:00

Για τον Στάθη Σχίζα δήλωσε αρχικά, στην κάμερα του Open Weekend: «Ήταν λίγο άδικο που έφυγε, γιατί ήταν καλός παίκτης και μπορεί να κέρδιζε. Σίγουρα χάρηκαν πολλοί που αποχώρησε».

Αναφορικά με την Ελευθερία Ελευθερίου και τον Μάριο Πρίαμο, ανέφερε: «Την Ελευθερία την έχω ζήσει κι εγώ. Ήταν εύκολα διαχειρίσιμη από τους συμπαίκτες της. Ό,τι κι αν της έλεγαν να πει, το έλεγε. Ο Μάριος Πρίαμος καλά το πάει. Καλοπερνάει, έχουν φύγει οι δυνατοί. Έχει φύγει και η Δαλάκα, έχει φύγει ο Στάθης, μια χαρά. Στην πεντάδα θα πάει έτσι όπως το βλέπω. Η καημένη η Ελευθερία έχει γίνει ρεζίλι, είναι στενάχωρο όλο αυτό».


«Κάποιοι έχουν μπει για τα λεφτά, άλλοι για τη δημοσιότητα, οπότε στο τέλος της ημέρας κάνουν τα πάντα για τα λεφτά. Ο Σπύρος Μαρτίκας είδε τον Τριαντάφυλλο στο δικό μας και προσπαθεί να κάνει κάτι παρόμοιο σε πιο σοβαρό. Όμως, το καλό του Τριαντάφυλλου είναι ότι είχε χιούμορ», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Τέλος, μίλησε για τον Νίκο Μπάρτζη, με τον οποίο κάποτε είχαν πολύ στενή φιλική σχέση. Όπως είπε, δεν θεωρεί ότι έχει πει ψέματα σε τίποτα. «Ο Νίκος είναι πρωταγωνιστής. Το επεισόδιο είναι 3 ώρες και τον έχουν σε όλα τα πλάνα. Αν το σκεφτείς από την άποψη ότι είναι 2η φορά που μπαίνει στο παιχνίδι, ξέρει ότι όλοι σε πουλάνε χθες. Οπότε γιατί να διστάσει να πει την αλήθεια; Είμαι σίγουρος ότι ψέματα δεν λέει», κατέληξε.

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram
[ΠΗΓΗ]

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Δεύτερο εξώδικο στην Acun Medya

Χτες

Δείτε για ποιο λόγο η Ασημίνα Χατζηανδρέου έστειλε δεύτερο εξώδικο στην Acun Medya

TikTok: Γιαγιά διαλέγει ρούχα και μακιγιάζ για την κηδεία της και γίνεται viral

Χτες

Όπως λέει δεν θέλει να πεθάνει ακόμα, όμως πρέπει να είναι προετοιμασμένη

J2US: Αυτό το ζευγάρι αποχώρησε

Χτες

Όπως κάθε εβδομάδα έτσι και απόψε ένα ζευγάρι δεν κατάφερε να «κερδίσει» το κοινό με την εμφάνισή του και αποχώρησε

Survivor: Ο Γιώργος Λιανός «παγώνει» τους πάντες και μοιράζει ξανά την τράπουλα

Προχτές

""Οι ομάδες που ξέρατε ανήκουν στο παρελθόν"" ανακοινώνει ο παρουσιαστής του Survivor All Star.

Κόκαλο η Σίσσυ Χρηστίδου με τον Τριαντάφυλλο: «Μη βρίζεις, είμαστε ζωντανά στον αέρα»

Προχτές

Δείτε τι έγινε με τον Τριαντάφυλλο στον αέρα του Mega

Απόστολος Γκλέτσος: «Δεν είναι λύση αυτό που είπα για το γιαούρτωμα του πρωθυπουργού»

Προχτές

Ο ηθοποιός ξεκαθαρίζει για το βίντεο που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Ανατροπή στη δίκη Πάλτροου: Κατηγορεί το «θύμα» που τραυμάτισε σε πίστα του σκι ότι της επιτέθηκε

Προχτές

Η 50χρονη ηθοποιός αντικρούει τους ισχυρισμούς του Δρ. Τέρι Σάντερσον

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.