Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Έγκυος η Μαρκέλλα Γιαννάτου! Θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς με το Λευτέρη Χαρίτο

Έγκυος η Μαρκέλλα Γιαννάτου! Θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς με το Λευτέρη Χαρίτο

Την πιο όμορφη περίοδο της κοινής τους ζωής διανύουν η Μαρκέλλα Γιαννάτου και ο Λευτέρης Χαρίτος αφού, όπως αποκάλυψε η ίδια η ηθοποιός με μια φωτογραφία στα social media, σε λίγο καιρό πρόκειται να έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Δημοσίευση 23/3/2023 | 17:05

Η σχέση του σκηνοθέτη με την ηθοποιό μετρά περίπου 14 χρόνια, ωστόσο, κανείς από τους δυο δε θέλει να εκθέτει την προσωπική του ζωή, προτιμώντας να την κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου για πρώτη φορά με φουσκωμένη κοιλιά

Χαρακτηριστικό είναι, πως για πολλά χρόνια κανείς από τους δυο δεν είχε μιλήσει δημόσια για τον δεσμό τους και όταν τελικά ο Λευτέρης Χαρίτος μίλησε σε συνέντευξή του για εκείνη, η Μαρκέλλα Γιαννάτου σοκαρίστηκε.

«Έπαθα σοκ όταν ο Λευτέρης μίλησε δημόσια για τη σχέση μας. Ήταν συγκινητικό, δεν θα πω κάτι αρνητικό για αυτό. Δε θα το έκανα εγώ, βαριέμαι να ακούω τα προσωπικά άλλων ανθρώπων είτε τους θαυμάζω είτε όχι» είχε παραδεχτεί η ηθοποιός σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Μάλιστα, στην ίδια συνέντευξη, η Μαρκέλλα Γιαννάτου δεν είχε κρύψει και τη δυσαρέσκειά της για τα δημοσιεύματα στα οποία την αποκαλούσαν με τον τίτλο, “η σύντροφος του Λευτέρη Χαρίτου”.

«Όταν διάβασα κάπου η σύντροφος του Λευτέρη Χαρίτου, νευρίασα. Δουλεύω από το 2005 και δεν ξέρουν ποιος ήταν ο σύντροφός μου πριν τον Λευτέρη. Ξαφνικά χάνω το ονοματεπώνυμό μου. Αυτό δεν είναι σημάδι πατριαρχίας; Γιατί κανείς δε ρώτησε για τον Λευτέρη που ήρθε στον ΑΝΤ1, αν τον έβαλα εγώ; Δε με πόνεσαν τα σχόλια. Δεν είπε κανείς που ήταν ο Λευτέρης και τι έκανε τόσα χρόνια. Μήπως κάτι εγώ έκανα και ήρθε στον ΑΝΤ1; Όχι, επειδή είναι άντρας και μπορεί. Εγώ που είμαι γυναίκα, μάλλον κάποιος με βοήθησε» είχε πει.

Όταν η Μαρκέλλα Γιαννάτου είχε βρεθεί καλεσμένη στο “Πρωινό” και είχε ερωτηθεί για το ενδεχόμενο ενός γάμου με τον Λευτέρη Χαρίτο, είχε αποκαλύψει πως δεν πρόκειται να παντρευτούν μέχρι να επιτραπούν στη χώρα μας οι γάμοι των ομόφυλων ζευγαριών.

«Δεν έχουμε παντρευτεί με τον Λευτέρη. Είχα δηλώσει στα πλαίσια του συμβολικού, ότι δεν παντρευόμαστε μέχρι να επιτραπεί ο γάμος στα oμόφυλα ζευγάρια. Δε σημαίνει ότι επειδή δε θα παντρευτούμε εμείς, θα αλλάξει αυτό. Είναι συμβολικό, απλώς επειδή μας αρέσει να σκεφτόμαστε ρομαντικά, αν το έκαναν όλοι, ίσως άλλαζε. Αν γίνει αυτό, μπορεί να παντρευτούμε. Είναι κάτι που όντως γι’ αυτό δεν το κάνουμε. Το έχουμε συζητήσει με τον Λευτέρη. Είναι συνειδητή κίνηση» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Πλέον όμως, μετά από 14 χρόνια κοινής ζωής, ο έρωτάς τους θα επισφραγιστεί με τον πιο όμορφο τρόπο αφού σε λίγους μήνες θα έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί…

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram
[ΠΗΓΗ]

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χριστίνα Κολέτσα: Απολαμβάνει την Καθαρά Δευτέρα στη θάλασσα

Χτες

Δείτε τις φωτογραφίες με μπικίνι που ανέβασε

41 χρόνια πριν: Αννα Βίσση‑ Νίκος Καρβέλας στον γάμο τους με total white look

Χτες

Το συντηρητικό νυφικό, τα πασουμάκια της νύφης και τα διαφορετικά μαλλιά του γαμπρού

Βασίλης Μίχας: «Όταν με ρωτάνε για την καταγωγή μου, δεν ξέρω πως να απαντήσω, αν ήμουν από Ελβετία δεν ξέρω αν θα γινόταν θέμα»

Χτες

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε ο Βασίλης Μίχας την Κυριακή 17/3

Κωνσταντίνος Αργυρός: Aπολαμβάνει ημίγυμvος το τζακούζι στη φύση

Προχτές

Το μήνυμα που έστειλε ο τραγουδιστής

Κώστας Τσουρός σε Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Στην αρχή δε σε συμπαθούσα καθόλου»

Προχτές

`Την έβλεπα στο Survivor και ήθελα… Ασε, μην το πω καλύτερα`, αναφώνησε ο Κώστας Τσουρός πλάι στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Σε ρόλο ηλεκτρολόγου… χωρίς μπλούζα!

Προχτές

«Ανάβει» φωτιές ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ως γυμνόστηθος ηλεκτρολόγος στο σπίτι του

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.