Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Βόμβα στην showbiz: Τον χώρισε και το ανακοίνωσε μέσω instagram

Βόμβα στην showbiz: Τον χώρισε και το ανακοίνωσε μέσω instagram

Πριν από μερικά λεπτά έγινε γνωστή η είδηση του χωρισμού ενός ζευγαριού στην showbiz του Hollywood. Πρόκειται για μια ηθοποιό και τον πρώην πλέον σύζυγο της, οι οποίοι ήταν παντρεμένοι δώδεκα ολόκληρα χρόνια.

Δημοσίευση 25/3/2023 | 09:17

Γνωρίστηκαν και ήταν μαζί από το 2010, ενώ στις 26 Μαρτίου 2011 έναν σχεδόν χρόνο μετά. Ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Ο σύζυγος της γνωστής ηθοποιού είναι ατζέντης ταλέντων και αυτός ήταν ο χώρος που γνωρίστηκαν και στη συνέχεια, ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η γνωστή ηθοποιός του Hollywood ανακοίνωσε τις εξελίξεις της προσωπικής της ζωής.

Η ανάρτηση της ηθοποιού για τον χωρισμό της
Ο λόγος για την... Ρις Γουίδερσπουν!

«Έχουμε κάποια προσωπικά νέα να μοιραστούμε… Μετά από πολύ ώριμη σκέψη πήραμε τη δύσκολη απόφαση να πάρουμε διαζύγιο. Απολαύσαμε τόσο όμορφα χρόνια μαζί και προχωρούμε τη ζωή μας με βαθιά αγάπη, ευγένεια και αμοιβαίο σεβασμό για όσα έχουμε δημιουργήσει μαζί.

Η μεγαλύτερη προτεραιότητά μας είναι ο γιος μας και ολόκληρη η οικογένειά μας, όσο προσπαθούμε να βρούμε το επόμενο βήμα. Αυτά τα θέματα δεν είναι ποτέ εύκολα. Εκτιμάμε τον σεβασμό όλων σας για την οικογενειακή αυτή ιδιωτικότητά μας. Reese και Jim» έγραψε η Ρις Γουίδερσπουν στο instagram.

Λίγα λόγια για την Ρις Γουίδερσπουν
Η Ρις Γουίδερσπουν (Laura Jeanne Reese Witherspoon, 22 Μαρτίου 1976) είναι Αμερικανίδα ηθοποιός και παραγωγός. Η ίδια πήρε τον πρώτο πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία Συνέβη το Καλοκαίρι (The Man in the Moon) το 1991, και αργότερα την ίδια χρονιά έκανε και το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στην τηλεταινία Wildflower.

Το 1996 εμφανίστηκε στο Προσευχήσου να Πεθάνεις (Freeway) και ακολούθησαν συμμετοχές σε τρεις μεγάλες ταινίες το 1998: Overnight Delivery, Pleasantville και Το Λυκόφως του Ντετέκτιβ (Twilight). Την επόμενη χρονιά πρωταγωνίστησε στην ταινία Σκάνδαλα στα Θρανία (Election), για την οποία έλαβε την πρώτη της υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα.

Το 2001 ήταν η χρονιά που η καριέρα της εκτοξεύτηκε με το ρόλο της Ελ Γουντς στην εισπρακτική επιτυχία Η Εκδίκηση της Ξανθιάς (Legally Blonde) και το 2002 ακολούθησε άλλη μια εμπορική ταινία Ο Γάμος Είναι της Μόδας (Sweet Home Alabama), η οποία παραμένει μέχρι σήμερα η μεγαλύτερη εισπρακτική της επιτυχία στο αμερικανικό box office.

Το 2003 υποδύθηκε για δεύτερη φορά το ρόλο της Ελ Γουντς στη συνέχεια Η Εκδίκηση της Ξανθιάς 2 (Legally Blonde 2: Red, White & Blonde) ενώ συμμετείχε και ως παραγωγός. Το 2005, η Γουίδερσπουν έλαβε επαίνους για την ερμηνεία της ως Τζουν Κάρτερ στην ταινία Walk the Line, για την οποία κέρδισε το Όσκαρ, τη Χρυσή Σφαίρα, το BAFTA και το Screen Actors Guild Award α' γυναικείου ρόλου.

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram
[ΠΗΓΗ]

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ρούλα Ρέβη για Αποστόλη Τότσικα: «Δε νιώθω σύζυγος, ούτε σύντροφος, νιώθω φίλη μαζί του»

Χτες

«Το έχω ξαναπεί, για μένα, όταν νιώθεις απόλυτη οικειότητα και άνεση με έναν άνθρωπο κι αποδοχή, είναι το καλύτερο», πρόσθεσε

Κλειδαμπάρωσε το σπίτι η Μενεγάκη ‑ «Μου λέγανε τα παιδιά μου `μαμά τι γίνεται;`»

Χτες

Η αφρικανική σκόνη έχει ενοχλήσει ήδη πάρα πολύ την Ελένη Μενεγάκη και την οικογένειά της και έχει αυτές τις μέρες της το σπίτι κλειδαμπαρωμένο

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Χτες

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Κατερίνα Καινούργιου: «Η εταιρεία παραγωγής έχει πάρει μια απόφαση για τον Ανδρέα Μικρούτσικο»

Προχτές

Πολλά ακούγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα γύρω από τη συνεργασία του Ανδρέα Μικρούτσικου με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Με ενοχλεί πάρα πολύ που ακούγονται άσχημα σχόλια για ...»

Προχτές

«Eίναι καλλιτεχνάρα και νομίζω ότι θα πάει πολύ καλά», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Κατερίνα Καινούργιου: «Είναι άσχημο αυτό που κάνουν στη Δανάη Μπάρκα»

Πριν 3 μέρες

Με αφορμή τα τηλεοπτικά σενάρια που αφορούν την Μαρία Μπακοδήμου

Καινούργιου για απουσία Μικρούτσικου: «Νομίζω είναι στη Ρώμη»

Πριν 3 μέρες

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος λείπει πολλές μέρες από την εκπομπή και οι τηλεθεατές τον ψάχνουν και στέλνουν μηνύματα ρωτώντας πού είναι.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.