Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Ανατροπή στη δίκη Πάλτροου: Κατηγορεί το «θύμα» που τραυμάτισε σε πίστα του σκι ότι της επιτέθηκε

Ανατροπή στη δίκη Πάλτροου: Κατηγορεί το «θύμα» που τραυμάτισε σε πίστα του σκι ότι της επιτέθηκε

Η Γκουίνεθ Πάλτροου κατέθεσε την Παρασκευή κατά τη διάρκεια της δίκης για ένα ατύχημα σε πίστα σκι το 2016 που προκάλεσε τον τραυματισμό ενός συνταξιούχου γιατρού ότι νόμιζε ότι δεχόταν σeξουαλική επίθεση.

Δημοσίευση 25/3/2023 | 10:12

Η 50χρονη ηθοποιός αντικρούει τους ισχυρισμούς του Δρ. Τέρι Σάντερσον ότι τον χτύπησε και τον εγκατέλειψε στις πλαγιές του Deer Valley Resort στη Γιούτα.

«Με χτύπησε ο κύριος Σάντερσον και έφταιγε», είπε η Πάλτροου στο δικαστήριο όπου βρίσκεται αντιμέτωπη με την κατηγορία της αμέλειας και της εγκατάλειψης αναφορικά με το ατύχημα που φέρεται να προκάλεσε στον συνταξιούχο γιατρό.

Όταν ρωτήθηκε από τον δικηγόρο του Σάντερσον εάν γνώριζε ότι σύμφωνα με τους κανόνες έπρεπε μετά το ατύχημα να αφήσει το όνομά της και τις πληροφορίες της, η Πάλτροου υποστήριξε πως δεν γνώριζε για τον συγκεκριμένο κανονισμό.

«Δεν θα είχα φύγει από τη σκηνή χωρίς να αφήσω τα στοιχεία μου», πρόσθεσε και ισχυρίστηκε ότι όταν ο 76χρονος έπεσε πάνω της έκανε «ενοχλητικούς θορύβους» και της έδωσε την εντύπωση ότι της επιτίθεται σeξουαλικά.

«Τα δύο πέδιλα του σκι μπήκαν ανάμεσα στα δικά μου, τα πόδια μου άνοιξαν, ένιωσα ένα σώμα να με πιέζει και άκουσα έναν πολύ περίεργο θόρυβο, σαν γρύλισμα. Προσπάθησα να καταλάβω τι συμβαίνει», εξήγησε και συνέχισε: «Σκέφτηκα, μήπως κάποιος κάνει κάτι διεστραμμένο; Αυτό είναι πραγματικά, πολύ περίεργο. Τα σώματά μας ήταν μπλεγμένα. Και απομακρύνθηκα γρήγορα», πρόσθεσε η Πάλτροου.

Ο δικηγόρος της 50χρονης ηθοποιού υποστήριξε πως μόλις ο κ. Σάντερσον συνειδητοποίησε ποια ήταν αυτή που είχε χτυπήσει, ειδοποίησε το τμήμα χιονοδρομίας, ισχυριζόμενος ότι είχε τραυματιστεί και χρειαζόταν βοήθεια για να κατέβει από το βουνό. Σύμφωνα με την Πάλτροου, μέλη της ομάδας της έλεγξαν τον κ. Σάντερσον, ο οποίος τους διαβεβαίωσε ότι ήταν καλά. Η ίδια δήλωσε ότι αναστατώθηκε τόσο πολύ από τη σύγκρουση που δεν ξαναέκανε σκι εκείνη την ημέρα.

Ο Τέρι Σάντερσον υποστηρίζει πως η Γκουίνεθ Πάλτροου «κατέβαινε χωρίς να προσέχει» από μια πλαγιά στο χιονοδρομικό κέντρο Deer Valley με συνέπεια να συγκρουστούν. Σύμφωνα με την καταγγελία, «τον έριξε κάτω με δύναμη και του προκάλεσε εγκεφαλική βλάβη, διάσειση, τέσσερα σπασμένα πλευρά και άλλους σοβαρούς τραυματισμούς. Τον εγκατέλειψε στο χιόνι και συνέχισε την κατάβασή της στο βουνό.

Ο 76χρονος γιατρός λέει ότι δεν υπέβαλε μήνυση στην κυρία Πάλτροου για σχεδόν τρία χρόνια μετά το ατύχημα λόγω νομικών ζητημάτων και παρατεταμένης διάσεισης από τη σύγκρουση. Φέρεται να μη θυμάται σχεδόν τίποτα από τη σύγκρουση και η αφήγησή του βασίστηκε σε μεγάλο βαθμό σε εκείνη ενός φίλου του από την ομάδα σκι.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και πρωταγωνίστρια των ταινιών «Iron Man» και «Shakespeare In Love» αντιμετωπίζει αγωγή ύψους 300.000 δολαρίων από τον 76χρονο.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός κατέθεσε τη δική της ανταγωγή, κατηγορώντας τη Σάντερσον ως τον υπαίτιο για το περιστατικό, και ζητά μονάχα ένα δολάριο ως αποζημίωση.

Η δίκη εισέρχεται στην πέμπτη μέρα της.

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram
[ΠΗΓΗ]

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δε θέλω να τον δω και δεν θέλω να έρθει στην εκπομπή μου»

Σήμερα

O παρουσιαστής δεν ξεκαθάρισε αν έκανε πλάκα ή αν μιλούσε σοβαρά - Δείτε το σχετικό βίντεο

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Σήμερα

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Κατερίνα Καινούργιου: «Η εταιρεία παραγωγής έχει πάρει μια απόφαση για τον Ανδρέα Μικρούτσικο»

Χτες

Πολλά ακούγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα γύρω από τη συνεργασία του Ανδρέα Μικρούτσικου με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου: «Είναι άσχημο αυτό που κάνουν στη Δανάη Μπάρκα»

Προχτές

Με αφορμή τα τηλεοπτικά σενάρια που αφορούν την Μαρία Μπακοδήμου

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.