J2US: Αυτό το ζευγάρι αποχώρησε

Άλλο ένα Σάββατο, το τελευταίο του Μαρτίου που ο Νίκος Κοκλώνης με την παρέα του J2US μας έκανε παρέα μέσα από τη συχνότητα του Alpha μία μόλις εβδομάδα μετά την επιστροφή τους στο παιχνίδι.
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 26/3/2023 | 10:27
Σε ένα live που είχε τα πάντα, με πολύ κέφι, χορό και τον βασικό πρωταγωνιστή, το τραγούδι, ο Νίκος Κοκλώνης έδωσε το έναυσμα και ξεκίνησε ακόμα ένα πάρτι.
Όπως κάθε εβδομάδα έτσι και απόψε ένα ζευγάρι δεν κατάφερε να «κερδίσει» το κοινό με την εμφάνισή του και αποχώρησε.
Το ζευγάρι που αποχαιρέτησε το σόου τραγουδιού ήταν ο Σπύρος Μπιμπίλας και η Τζούλι Μασίνο, μία μόλις εβδομάδα μετά την επιστροφή τους στο παιχνίδι.
Σπύρος Μπιμπίλας και Τζούλι Μασίνο τραγούδησαν «Το λουλουδάκι του μπαξέ» αλλά δεν συγκίνησαν το κοινό που τους έδειξε την έξοδο από το σόου.
ασδ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Χριστίνα Μπόμπα: «Είδα μεγάλη αναπαραγωγή σε απαρχαιωμένες απόψεις, εκτός της κοινής λογικής»
Σήμερα
Η Χριστίνα Μπόμπα μίλησε στο νέο της podcast στο Youtube για την περίοδο της λοχείας και πώς η ίδια και πολλές γυναίκες χάνουν τη σeξoυαλική τους λίμπιντο μετά τη γέννα
Mente Fuerte: «Η μαμά μου έχει πάει πιο πολλές φορές αυτόφωρο από εμένα»
Σήμερα
Ο Mente Fuerte παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Αστερόσκονη» και τον στιχουργό Νίκο Γρίτση
Νίκος Ορφανός: Η μάχη με τον όγκο στον εγκέφαλο 20 μέρες μετά τη γέννηση της κόρης του
Χτες
«Ρώτησα τον γιατρό μου “έχω 4-5 μήνες;” και μου απάντησε “οριακά έχουμε ένα 6μηνο”»
Τάσος Ξιαρχό για Klavdia και Eurovision: «Είστε ηλίθι@ι; Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια»
Χτες
«Βλέπουμε τα σκατ@ και κοιτάμε τη διάρροια και λέμε ότι είναι λίγο καλύτερη;»
Χρηστίδου & Συρίγος για τις σεξεργάτριες: «Απορώ με τη Φωτεινή που κρατήθηκε» – «Νιώθω βαθιά προσβεβλημένος ...»
Χτες
Το ξέσπασμά τους για τα λόγια που ακούστηκαν για τις γυναίκες μετά τη γέννα και τη σχέση με τους συντρόφους τους
Δέσποινα Καμπούρη: «Δεν μου έχει δώσει την άδεια να το πω αλλά η Δανάη, μόλις είπε το τελευταίο αντίο ...»
Χτες
«Πολλές φορές την είδα να βγαίνει έξω στα break για να πάρει τις ανάσες της, προσπαθούσε να είναι δυνατή...»
Αννα Μαρία Βέλλη: «Ακουσα πως είπαν μ@λ@κίες στο Πρωινό. Πρώτη φορά ξαναγίνεται!»
Χτες
«Καρφώνει» τον Λιάγκα και τους συνεργάτες του
Eurovision – H Eden Golan «απασφάλισε» για τη Μαρίνα Σάττι έναν χρόνο μετά: «Ήταν η πιο σιχαμένη από όλους»
Χτες
Τι είπε η τραγουδίστρια
Ο Χάρι Στάιλς απαθανατίστηκε στο πλήθος στην ανακοίνωση εκλογής του νέου Πάπα
Προχτές
Δείτε τη φωτογραφία
«Μπουγέλωσαν» τον Σπανούλη και του... κατέστρεψαν τα Dior παπούτσια
Προχτές
Ο Έλληνας προπονητής θα πάει σε δεύτερο ευρωπαϊκό Final 4
Liam Payne: H πρώην σύντροφός του, Cheryl, κληρονομεί την περιουσία του αξίας 32,3 εκ. δολαρίων
Προχτές