Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Χαμός σε πτήση για ένα ...κοκτέιλ

Χαμός σε πτήση για ένα ...κοκτέιλ

Ένας επιβάτης εκτός ελέγχου μεταφέρθηκε με χειροπέδες έξω από το αεροπλάνο. Και όλα αυτά για… ένα κοκτέιλ! Ο επιβάτης απομακρύνθηκε βίαια από την πτήση του, όπως αναφέρει η New York Post, αφού του ζητήθηκε επανειλημμένα από το πλήρωμα να εγκαταλείψει τη θέση του.

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 8/4/2023 | 11:57

Ο επιβάτης υποτίθεται ότι ζήτησε ένα κοκτέιλ πριν από την πτήση, αλλά όταν του είπαν ότι δεν είναι εφικτό, ακολούθησε… το απόλυτο χάος. Σε ένα 5λεπτο κλιπ που δημοσιεύτηκε σε ένα viral νήμα του Reddit , ο άνδρας που κάθεται στην πρώτη θέση διαπληκτίζεται με το προσωπικό του αεροδρομίου. Προσπάθησαν να πείσουν τον επιβάτη να φύγει, ενημερώνοντάς τον ότι ο πιλότος ζήτησε την απομάκρυνσή του «πολλές φορές».

Ο ταξιδιώτης της American Airlines, σύμφωνα με το ιστολόγιο « View from the Wing », ρωτά τι έκανε για να τον οδηγήσει στην απομάκρυνσή του και οι δύο άνδρες, που φαίνεται να είναι αξιωματικοί, υποστηρίζουν ότι «δεν σεβόταν το προσωπικό» και ότι «καβγάδισε με την αεροσυνοδό».

Σύμφωνα με το Nerd Wallet , ένα βασικό χαρακτηριστικό της υπηρεσίας πρώτης θέσης της American Airlines είναι οι προσφορές ποτών πριν από την αναχώρηση. Ωστόσο, ο λόγος για τον οποίο αρνήθηκαν να του δώσουν το ποτό είναι ασαφής.

Στο βίντεο, απογοητευμένοι επιβάτες ακούγονται να φωνάζουν στον άνδρα να κατέβει από το αεροσκάφος καθώς παραμένει καθισμένος, απρόθυμος να κουνηθεί. Κάποια στιγμή, βγάζει ακόμη και το τηλέφωνό του για να καταγράψει τον καβγά, το οποίο του αφαιρείται αμέσως από το χέρι.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να του περάσουν χειροπέδες στον διάδρομο, ενώ τελικά τον πιάνουν βίαια και να τον τραβούν από τη θέση του καθώς φωνάζει «σταματήστε». Αφού βγήκαν έξω από το αεροπλάνο, οι αστυνομικοί σπρώχνουν τον άνδρα για να του περάσουν χειροπέδες καθώς κλαίει και πέφτει στο πάτωμα.

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram
[ΠΗΓΗ]

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σίντνεϊ Σουίνι: «Είναι άσχημη και δεν ξέρει να παίξει», είπε γνωστή παραγωγός ‑ Η απάντηση της ηθοποιού

Σήμερα

Εκπρόσωπος της 26χρονης αντεπιτέθηκε στα αρνητικά σχόλια της Κάρολ Μπάουμ

Είναι η κόρη της Salma Hayek το πιο προνομιούχο κορίτσι του Hollywood;

Σήμερα

Η 16χρονη ζει μία πολυτελέστατη ζωή με την οικογένειά της, ενώ είναι κληρονόμος περιουσίας άνω των 33 δισεκατομμυρίων δολαρίων!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ζήτησε από τον Δημήτρη Παπανώτα να αποχωρήσει από το πλατό ‑ Τι συνέβη

Χτες

`Είναι απόφαση σταθμού λόγω της ανεξαρτησίας και της δεοντολογίας να μη συμμετέχεις στο κομμάτι του Δήμου Βερύκιου`, είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Μάρα Δαρμουσλή: «Ας σεβαστούμε και αυτές που κάνουν το φυσιολογικό»

Χτες

Κάποιοι λένε ότι θηλάζω τον 2χρονο γιο μου γιατί το έχω εγώ ανάγκη, πρόσθεσε

«Η Ελεονώρα Μελέτη ήταν η ωραία του σχολείου, δε μας έδινε καμία σημασία»

Προχτές

«Την κοιτούσαμε και τη θαυμάζαμε..», είπε ο Τάσος Ιορδανίδης

Αιμίλιος Χειλάκης: «Μπήκα με χαμόγελο στο χειρουργείο και οι άλλοι κλαίγανε...»

Προχτές

Ο Αιμίλιος Χειλάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, MEGA Καλημέρα και μίλησε μεταξύ άλλων στην Ελεονώρα Μελέτη για την περιπέτεια της υγείας του

«Δεν είναι σημαντική, δεν είναι ενδιαφέρουσα»: Σάλος στη διεθνή σοουμπίζ ‑ «Πυρά» της Courtney Love κατά της Taylor Swift

Προχτές

Τα πρόσφατα σχόλια της 59χρονης ήρθαν αντιμέτωπα με την οργή των θαυμαστών της σούπερ - σταρ

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.