Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

ΚΕΡΔΙΣΤΕ

Δείτε τους νικητές: Δύο καλλιτέχνες ενώνουν την Ελλάδα με την Ισπανία κάτω από την Ακρόπολη

Δείτε τους νικητές: Δύο καλλιτέχνες ενώνουν την Ελλάδα με την Ισπανία κάτω από την Ακρόπολη

Δημοσίευση 28/11/2016 | 12:13

Κάτω από την Ακρόπολη, σε ένα καλλιτεχνικό εργαστήριο, ενώνονται οι πολιτισμοί! Από τη μία ο εικαστικός Zacharias έβαλε τον ελληνικό πολιτισμό, κι από την άλλη ο art director Alejandro έφερε την ισπανική κουλτούρα. Αποτέλεσμα, εξαιρετικής αισθητικής αξεσουάρ, αντικείμενα και ένα σωρό υπεροχα πράγματα.

Κερδίστε ένα portfolio!

Όλα ξεκίνησαν το 2012 όταν η ομάδα έφτιαξε ζωγραφισμένα στο χέρι t-shirts εμπνευσμένα από την τέχνη του 20ου αιώνα. Το 2013 σχεδίασαν το δεύτερο κατάλογό τους με σχέδια τα οποία ήταν εμπνευσμένα από την ιστορία της τέχνης στην αρχαία Ελλάδα, από τον κυκλαδικό πολιτισμό, μέχρι την Κλασική περίοδο. Τώρα το γραφείο και το εργαστήριο της εταιρίας είναι κάτω από την Ακρόπολη στην Αθήνα, όπου παράγουν και σχεδιάζουν με μεγάλο ενθουσιασμό, αναζητώντας τα επόμενα βήματα και τις συνεργασίες τους.

"Είμαστε μια ομάδα νέων καλλιτεχνών αποτελούμενη από έναν Έλληνα εικαστικό και έναν Ισπανό art director. Ξεκινήσαμε στη Μαδρίτη το 2012 ζωγραφίζοντας στο χέρι t-shirts εμπνευσμένα από την τέχνη του 20ού αιώνα. Ο πρώτος μας κατάλογος φτιάχτηκε με 3 πινέλα και 3 βασικά χρώματα στο σαλόνι του σπιτιού μας".

"Το 2013 σχεδιάσαμε τον δεύτερο κατάλογο που κάλυπτε το κομμάτι της ιστορίας της τέχνης από τον κυκλαδικό πολιτισμό μέχρι και την κλασική Ελλάδα, μάθαμε να δουλεύουμε με μεταξοτυπία στο youtube και βρήκαμε τους πρώτους μας πελάτες στην Ελλάδα. Τώρα το εργαστήριο μας βρίσκεται στην Αθήνα όπου σχεδιάζουμε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Πειραματιζόμαστε και αγαπάμε πολύ το δέρμα και σχεδιάζουμε κάθε χρόνο καινούργια προϊόντα χρησιμοποιώντας τεχνικές όπως η βιβλιοδεσία, ράψιμο, ζωγραφική, μεταξοτυπία και διάφορα υλικά όπως ύφασμα, χαρτί και μέταλλο".

"Τα προϊόντα μας θα τα βρείτε σε επιλεγμένα μαγαζιά σε όλη την Ελλάδα που ειδικεύονται σε σουβενίρ εμπνευσμένα από την ιστορία της τέχνης. Σημαντικές συνεργασίες που έχουμε αναπτύξει είναι με το υπουργείο πολιτισμού όπου έχουμε σχεδιάσει προϊόντα κατ' αποκλειστικότητα και διατίθενται στα πωλητήρια των αρχαιολογικών μουσείων Αθηνών, Ηρακλείου, Σαντορίνης. Στα artshop των βιβλιοπωλείων Ιανός Αθήνα και Θεσσαλονίκη, και στο art point του Παπασωτηρίου στο Αεροδρόμιο Αθηνών".

"Θέλει πολλή δουλειά για να ξεχωρίσει ένας σχεδιαστής. Ξεκινώντας από το ίδιο το προϊόν, το πιο σημαντικό είναι να δημιουργήσεις κάτι ενδιαφέρον και πολύτιμο, να νιώθεις τις ανάγκες της αγοράς, να εξελίσσεσαι και να πειραματίζεσαι. Σημαντικό στοιχείο που έπαιξε ρόλο στην επιτυχία των προϊόντων μας και που ήταν στόχος από την αρχή, ήταν να δημιουργήσουμε ένα προϊόν προσιτό σε όλους. Θέλαμε να φτιάξουμε μια low cost επιχείρηση και όλα να γίνονται στο εργαστήριο μας. Θέλαμε ένα προϊόν χειροποίητο, φτιαγμένο με ποιοτικές πρώτες ύλες, στην καλύτερη τιμή, και αυτό για να γίνει, είναι ένα σύμπλεγμα προβλημάτων που προσπαθούμε να λύσουμε σαν σχεδιαστές".

"Μας εμπνέει η ιστορία της τέχνης, αρχαία και σύγχρονα αριστουργήματα και η αντανάκλαση τους στο σήμερα. Μας εμπνέει η μυθολογία, ο έρωτας και οι θεοί".

"Με αφορμή την πρώτη μας έκθεση που θα συμμετάσχουμε μαζί με άλλους σχεδιαστές τον Ιανουάριο στο Greek Brand New στην Αθήνα, ανανεώνουμε σχεδόν ολόκληρη την συλλογή μας. Ετοιμάζουμε πολλά καινούργια σχέδια και κάποια καινούργια προϊόντα, κυρίως φτιαγμένα από δέρμα. Η νέα συλλογή περιλαμβάνει σχέδια εμπνευσμένα από ερυθρόμορφα αγγεία, αρχαίες επιγραφές και φιλοσοφία. Περισσότερα πράγματα για εμάς μπορείτε να μάθετε μέσα από την ιστοσελίδα μας www.zacharias.es"

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς θα σωθείς από τις παρανυχίδες και τα πετσάκια που σου χαλάνε το μανικιούρ

Προχτές

Τι μπορεί να κάνεις λάθος και δεν τα ξεφορτώνεσαι

Νηστίσιμοι ρεβυθοκεφτέδες καλύτεροι από τηγανητοί

Πριν 3 μέρες

Οι πιο εύκολοι και νόστιμοι ρεβυθοκεφτέδες χωρίς να πάρετε εξτρα θερμίδες

Τα ζώδια σήμερα: 24 Μαρτίου

Πριν 4 μέρες

Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Tραγανά καλαμαράκια χωρίς να τηγανίσετε

Πριν 5 μέρες

Τα πιο τραγανά και νόστιμα καλαμαράκια χωρίς λάδια που θα φτιάχνετε συνέχεια

Τα ζώδια σήμερα: 23 Μαρτίου

Πριν 5 μέρες

Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Τα ζώδια σήμερα: 21 Μαρτίου

Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Σώσε τα μαλλιά σου από την ψαλίδα με 4 κινήσεις

Πριν 1 εβδομάδα

H συνέπεια είναι το κλειδί

Τα ζώδια σήμερα: 20 Μαρτίου

Πριν 1 εβδομάδα

Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Τα ζώδια σήμερα: 18 Μαρτίου

Πριν 1 εβδομάδα

Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Λόγοι που ξυπνάς με πρησμένο πρόσωπο

Πριν 1 εβδομάδα

Μήπως κάνεις ή δεν κάνεις κάποια από τα παρακάτω;

Τα ζώδια σήμερα: 16 Μαρτίου

Πριν 1 εβδομάδα

Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.